29 d’abril 2012

CUPCAKES DE SANT JORDI

Aquesta setmana passada vam celebrar Sant Jordi, per aprofitar-ho vaig fer aquests cupcakes. Així vaig poder experimentar amb els diferents tipus de frosting/cobertures pels cupcakes.


RECEPTA BASE MAGDALENA
· 200g de mantega
· 200g de sucre
· pell de la llimona
· 4 ous
· 200g de farina
· 1 sobre de llevat

Preescalfem el forn a uns 200º.
Primer de tot ratllem la pell de la llimona i la barregem amb el sucre. Després afegim els ous i ho batem bé. Afegim la mantega i ho barregem fins que quedi ben fusionada. Per últim afegim la farina i el llevat, i ho barregem tot bé.
Posem la massa de les magdalenes en càpsules  omplint-les només fins a la meitat, i les enfornem durant uns 15-20 minuts a 180º.
Les deixem refredar i ja les tenim preparades per decorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada