16 de juny 2012

CUPCAKES DE MADUIXA AMB COBERTURA DE FORMATGE I MADUIXA

Després de dies fent proves amb els cupcakes de maduixa, sembla que per fi m'han quedat bé!!! Tenen gust a maduixa, són flonjos... i tenen bona pinta no? Com que a casa ja n'estan tips de les proves els portarem a casa els sogres a veure si passen la prova!!!



 RECEPTA CUPCAKES DE MADUIXA
· 200g de mantega
· 200g de sucre
· pell ratllada d'una taronja
· 4 ous
· 200g de farina
· 150g de melmelada de maduixa
· 1 sobre de llevadura
opcional: saboritzant a maduixa i colorant vermell

Escalfem el forn a 250º.
En un bol barregem la farina, el llevat i la ratlladura de taronja.
En un altre bol batem la mantega, quan la tenim cremosa hi anem afegint el sucre sense deixar de batre, i després incorporem els ous un a un deixant que s'incorporin bé a la massa. Per últim anem afegint la barreja de la farina+llevadura+ratlladura, batent a velocitat lenta i després cada cop a una velocitat més alta. Si voleu que tinguin més gust a maduixa en aquest moment hi podeu afegir unes gotetes de saboritzant a maduixa, i si voleu que us quedin de color vermellós hi podeu afegir una mica de colorant vermell. Quan tinguem la massa feta, afegim la melmelada de maduixa, jo us recomano barrejar-ho a mà. I ja tenim la massa per a fer els cupcakes. Ara només queda enfornar: quan ho posem al forn baixem la temperatura a 180º i amb l'opció de fer-se només per baix, uns 30m.

RECEPTA COBERTURA DE FORMATGE I MADUIXA
· 100g formatge d'untar (tipus Philadelphia)
· 2 cullerades soperes de melmelada de maduixa
· sucre glas

Barregem el formatge amb la melmelada, quan ens queda una crema ben lligada i anem afegint el sucre glass fins que ens quedi ben consistent com per decorar.
Aquesta recepta també es pot fer servir com a crema per farcir un pastís, i en aquest cas no afegirem tant sucre i la deixarem més cremosa.

Espero que us agradin!!!

1 comentari:

  1. Em semblen unes receptes increïbles, moltíssimes felicitats, tens un gran talent!!!

    Natàlia Corrales

    ResponElimina