24 de juny 2012

PASTÍS DE LA REVETLLA

Aquest pastís el vam fer especialment per cel·lebrar la revetlla de Sant Joan!!
És un pastís de maduixa amb crema de maduixa i recobert amb una crema de xocolata, decorat amb fondant, amb el logo de l'associació.
Cada cop anem perfeccionant la tècnica del fondant, us deixo la recepta del fondant ;), la recepta del pastís no us la deixo que l'hem d'acabar de perfeccionar!!!



RECEPTA FONDANT
· Núvols de sucre (de xuxe)
· Sucre glass
· Aigua
· Colorant per fondant (opcional)
· Saboritzant (opcional)

Posem els núvols de sucre esquitxats amb aigua al microones, s'han de desfer quedant com una crema. Llavors anem afegint sucre glass fins que ens quedi la textura com de plastilina.
En principi hem d'afegir el doble de sucre del pes dels núvols: 250g de núvols = 500g sucre glass, però jo sempre n'acabo afegint més!!
Un cop tinguem la massa podem afegir-hi el saboritzant si volem que tingui un gust especial, i el colorant per fondant.
Es conserva bé a la nevera, ben bé, durant dos mesos i podem decorar pastissos, magdalenes, galetes... És ideal per passar una tarda entretinguda amb els nens!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada