03 d’agost 2012

CUPCAKES DE MOJITO

Aquesta recepta la vaig treure d'internet, de la web lamuffineria.com, i l'he tunnejat una mica!!! Està boníssim i és refrescant, ideal per l'estiu!!!


RECEPTA CUPCAKE DE MOJITO
· 140g de farina
· un pessic de bicarbonat
· 10g de llevadura
· 85g de sucre morè
· menta fresca
· 2 cullerades soperes d'oli de girasol
· 2 cullerades soperes de rom
· 2 llimes (si no es tenen es pot fer amb llimona)
· 1 ou
· Iogurt de llimona

Preescalfem el forn a 200º. Barregem la farina, el sucre, el bicarbonat, el llevat, la menta i la ralladura de les llimes (reservem una mica de menta i de ralladura de llima per després poder decorar).
En un pot amb mides barregem els líquids, els anem afegint en ordre: suc de llima (1 o 2 depèn si ens agrada més o menys el gust de la llima), les cullerades de rom i per últim afegim el iogurt fins arribar a 125ml en el pot medidor. Si ens passem una mica no passa res, però la massa ens podria quedar més líquida i no pujar al forn. Afegim l'ou i les cullerades de girasol i ho barregem amb el bol on tenim els ingredients secs.
La massa la posem en motlles i al forn, uns 20m a 200º.
Quan s'han refredat les podem decorar amb una glassa també inspirada en el mojito: barregem tres cullerades de sucre morè amb la menta i la ralladura de llimona, hi afegim culleradetes de rom per sobre fins que queda ben agafat, i per què ens quedi una mica consistent hi anem afegint sucre glass fins que la glassa té la consistència desitjada.
I ara només queda decorar, deixar refreda una estona a la nevera i a menjar!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada