08 de setembre 2013

PASTÍS LOUIS VUITTON

Un nou repte superat!!! Pastís de Louis Vuitton amb reproducció d'un bolso de la marca, per l'Anna, que tot i que volia un bolso Louis Vuitton de veritat... no s'espera que aquest fos tant dolç.... aaaah i és un CarrotCake, un dels seus preferits!!!


6 comentaris:

  1. moltissimes gracies. un gran regal i ademes exquisit. felicitats artista.
    Silvia, mare de l' Anna.

    ResponElimina
  2. Hola sóc l'Anna!!! Felicitats per l'èxit del pastís, BONISSIM. Moltes gràcies per les ganes i la paciència que hi vas posar, es nota que està molt treballat i fet amb ganes, carinyo i il·lusió. La il.lusió que em va fer a mi al veure'l va ser molt gran!! I ben pensat, millor que hagi estat un LV de pastís perquè així l'he compartit amb tota la familia :) Està deliciós! I és una obra d'art. Em feia tanta pena tallar-lo.... No oblidaré mai aquest regal. La imatge la tinc al cap i se'm queda guardada al cor. Gràcies també a les meves tietes i cosina. CarrotCake bonissim!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes Gràcies Anna!!! Des d'abans de l'estiu que la Cate i la Carol m'estaven dient com el volien... la veritat és que em feia por i tot a veure que em demanaríen...jejejeje...
      Me n'alegro molt que us agradés!!! i si, el carrotCake està boníssim... jo també en sóc fan ;)

      Elimina
  3. Q chulada es precioso te ha quedado genial!!!!! Vaya Crack!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas Gracias Nathalie!!!
      Nos vemos prontito... ya quedan pocos dias!!

      Elimina