21 d’agost 2014

BROWNIE

I ja tenim esmorzar per demà!!! Un brownie de xocolata fet amb la xocolata que vam portar de Bèlgica...mmmmm!!! Us deixo la recepta per si us animeu a fer-lo!! És ben fàcil!!!

RECEPTA BROWNIE

· 125g xocolata per fondre
· 125g mantega
· 130g sucre
· 2 ous
· 50g farina
· 1 culleradeta de cafè de canyella en pols
· 1 culleradeta de cafè de sucre avainillat

Encenem el forn a 150º per a què es vagi escalfant.
Desfem la xocolata i la mantega, al bany maria o al microones.
Mentre batem els ous amb el sucre fins que els ous emblanqueixin; un cop tenim els ous ben muntats afegim la xocolata amb la mantega desfeta.
Quan està ben integrat afegim la farina amb la canyella i el sucre avainillat.
Per sobre li hem tirat ametlla, però li podeu afegir el què vulgueu... nous, avellanes, festucs, fruits vermells...mmmm
I a punt per entrar al forn... on el deixarem a 150º durant 30 minuts

*** a nosaltres ens ha sobrat la canyella, el pròxim cop no n'hi afegirem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada